Ukončené strategické kolo pre Solidus Labs v hodnote 15 mil

Spoločnosť Solidus Labs, ktorá sa zaoberá monitorovaním trhu, v piatok uzavrela strategické kolo v hodnote 15 miliónov USD pod vedením Liberty City Ventures. Okrem toho sa na financovaní podieľali aj spoločnosti GSR a Exor Seeds.

Stalo sa tak po májovom kole financovania vo výške 20 miliónov USD, ktoré spoločnosť oznámila začiatkom tohto roka. Investormi spoločnosti Solidus sú aj bývalý predseda CFTC Christopher Giancarlo a bývalý komisár SEC Troy Paredes.

Kraninger bol v júli vymenovaný za viceprezidenta spoločnosti pre regulačné záležitosti. Toto strategické financovanie nám umožní obslúžiť viac zákazníkov a zvládnuť množstvo nových prípadov použitia na hraniciach rizika DeFi a NFT, ktoré potrebujú jedinečnú kombináciu know-how spoločnosti Solidus v oblasti kryptomien a znalostí v oblasti dynamiky konvenčného obchodovania a typológie manipulácie,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Solidus Asaf Meir.

(Advertisement)Artificial Intelligence Crypto Trading
CypherMindHQ.com Artificial Intelligence Crypto Trading System - Surpass the competition with this cutting-edge AI system! Utilize the prowess of innovative algorithms and amplify your crypto trading strategies with CypherMindHQ. Learn more today!

Pokiaľ ide o trhy s kryptoaktívami, „Solidus bol prorocký“ pri vytváraní „základných nástrojov na dohľad nad trhom a riadenie rizík, ktoré vyžadujú konvenčné finančné inštitúcie a orgány“.

V roku 2019 spoločnosť Solidus oznámila kolo financovania vo výške 3 mil. V júni Giancarlo varoval, že Spojeným štátom hrozí, že sa stanú zaostalou krajinou, ak nebudú mať digitálnu menu od centrálnej banky.